Bog & idéErik Håland

Bøger skrevet af Erik Håland

Læs mere om Erik Håland
1 produkter
1 produkter
Større fortjeneste på blomster end narkotika?
Større fortjenste på blomster end narkotika?Erik Håland
39,95 DKK
EBOG
(0)
Større fortjenste på blomster end narkotika?

Mere om Erik Håland

Erik Håland har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Større fortjeneste på blomster end narkotika?". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Større fortjeneste på blomster end narkotika?" er desuden tilknyttet serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Større fortjeneste på blomster end narkotika?" af Erik Håland

"Større fortjeneste på blomster end narkotika?" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Større fortjeneste på blomster end narkotika?" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Hålands serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Håland, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Håland