Bog & idéErik Hallager

Bøger skrevet af Erik Hallager

Læs mere om Erik Hallager
1 produkter
1 produkter
Videnskab og Kunst
Videnskab og KunstErik Hallager
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Videnskab og Kunst

Mere om Erik Hallager

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Erik Hallager. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hallager.
Bøgerne fra Erik Hallager findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The hieroglyphic archive at Petras, Siteia" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Videnskab & kunst" udgivet af Det Danske Institut i Athen - "Skriftkulturens tilstand år 2000 før og efter vor tidsregning" udgivet af Center for Kulturforskning

Bøger af Erik Hallager

Der er tre tilgængelige udgivelser af Erik Hallager hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Erik Hallager kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Hallager er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"The hieroglyphic archive at Petras, Siteia" af Erik Hallager

"The hieroglyphic archive at Petras, Siteia" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Erik Hallager "Videnskab & kunst"

Hos Bog & idé er "Videnskab & kunst" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er udgivet af Det Danske Institut i Athen.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Hallager