Bog & idéErik Harr

Bøger skrevet af Erik Harr

Læs mere om Erik Harr
2 produkter
2 produkter
Medielobbyisme
MedielobbyismeErik Harr
99,95 DKK
e-bog
(0)
Medielobbyisme
Skoven som samtalerum, 2. udg.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skoven som samtalerum, 2. udg.Erik Harr
269,96 DKK
Paperback
(0)
Skoven som samtalerum, 2. udg.

Mere om Erik Harr

Der er flere bøger af Erik Harr tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Harr.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skoven som samtalerum" udgivet af Forlaget Tankegang - "Medielobbyisme" udgivet af Børsen

Mere om Erik Harrs bøger

Du kan finde to bøger af Erik Harr her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Harrs bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Harr er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skoven som samtalerum" af Erik Harr

Hos Bog & idé er "Skoven som samtalerum" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Forlaget Tankegang, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Erik Harr "Medielobbyisme"

"Medielobbyisme" er tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Medielobbyisme" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Børsen.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Harr