Bog & idéErik Høegh

Bøger skrevet af Erik Høegh

Læs mere om Erik Høegh
1 produkter
1 produkter
Skattevejledning 2023
Skattevejledning 2023Ole Aagesen
1229,95 DKK
Hæftet
(0)
Skattevejledning 2023

Mere om Erik Høegh

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Erik Høegh. På listen nedenfor finder du Høeghs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skattevejledning 2020" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Skattevejledning 2019" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Skattevejledning 2018" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Skattevejledning" udgivet af Karnov Group Denmark - "Drabet på Clemmensen" udgivet af People'sPress - "Skattevejledning" udgivet af Karnov Group Denmark

Mere om Erik Høeghs bøger

Du kan finde seks bøger af Erik Høegh her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Høeghs bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Høegh er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skattevejledning 2020" af Erik Høegh

Det er muligt at købe Erik Høeghs "Skattevejledning 2020" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.

"Skattevejledning 2019" af Erik Høegh

"Skattevejledning 2019" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Høegh