Bog & idéErik J. Huigen

Bøger skrevet af Erik J. Huigen

Læs mere om Erik J. Huigen
3 produkter
3 produkter
Lemmingeeffekten
LemmingeeffektenErik J. Huigen
99,00 DKK
e-bog
(0)
Lemmingeeffekten
Energi og kapitalisme
Energi og kapitalismeErik J. Huigen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Energi og kapitalisme
Energi og kapitalisme
Energi og kapitalismeErik J. Huigen
199,95 DKK
Paperback
(0)
Energi og kapitalisme

Mere om Erik J. Huigen

Erik J. Huigen har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Huigen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lemmingeeffekten" udgivet af Books on Demand - "Lemmingeeffekten" udgivet af Books on Demand

Bøger af Erik J. Huigen

Der er to tilgængelige udgivelser af Erik J. Huigen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Erik J. Huigen bøger i et udvalg af formater. Huigens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Books on Demand.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lemmingeeffekten" af Erik J. Huigen

"Lemmingeeffekten" findes på den digitale boghylde som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Lemmingeeffekten" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

"Lemmingeeffekten" af Erik J. Huigen

"Lemmingeeffekten" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik J. Huigen