Bog & idéErik Johan Tallgren

Bøger skrevet af Erik Johan Tallgren

Læs mere om Erik Johan Tallgren
1 produkter
1 produkter
Erindringer fra det røde oprør i Vyborg 1918
Erindringer fra det røde oprør i Vyborg 1918Erik Johan Tallgren
140,00 DKK
Paperback
(1)
Erindringer fra det røde oprør i Vyborg 1918

Mere om Erik Johan Tallgren

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Erik Johan Tallgren. På listen nedenfor har du Tallgrens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erindringer fra det røde oprør i Vyborg 1918" udgivet af Mikroforlaget Apuleius Æsel - "Erindringer fra det røde oprør i Vyborg 1918" udgivet af Mikroforlaget Apuleius Æsel

Mere om Erik Johan Tallgrens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Erik Johan Tallgren hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Tallgren som paperback. Bøgerne af Tallgren er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Mikroforlaget Apuleius Æsel.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Erindringer fra det røde oprør i Vyborg 1918" af Erik Johan Tallgren

"Erindringer fra det røde oprør i Vyborg 1918" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Mikroforlaget Apuleius Æsel, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Erik Johan Tallgren "Erindringer fra det røde oprør i Vyborg 1918"

Det er muligt at købe Erik Johan Tallgrens "Erindringer fra det røde oprør i Vyborg 1918" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mikroforlaget Apuleius Æsel.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Johan Tallgren