Bog & idéErik Karlsen

Bøger skrevet af Erik Karlsen

Læs mere om Erik Karlsen
1 produkter
1 produkter
Vandforsyning
BOEGERTILSTAERKPRIS
VandforsyningHenning Karlby
539,96 DKK
(0)
Vandforsyning

Mere om Erik Karlsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Erik Karlsen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Karlsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vandforsyning" udgivet af Akademisk Forlag - "Kemisk binding og spektroskopi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger af Erik Karlsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Erik Karlsen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Erik Karlsen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Karlsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erik Karlsens "Vandforsyning"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Karlsen, kan du godt glæde dig. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Erik Karlsen "Kemisk binding og spektroskopi"

Det er muligt at købe Erik Karlsens "Kemisk binding og spektroskopi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Karlsen