Bog & idéErik Knudsen

Bøger skrevet af Erik Knudsen

Læs mere om Erik Knudsen
5 produkter
5 produkter
Illuminationer
IlluminationerArthur Rimbaud
49,95 DKK
EBOG
(0)
Illuminationer
Erik Knudsen: Selected Poems
Erik Knudsen: Selected PoemsErik Knudsen
239,95 DKK
Paperback
(0)
Erik Knudsen: Selected Poems
Udvalgte digte
Udvalgte digteErik Knudsen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Udvalgte digte
Illuminationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
IlluminationerArthur Rimbaud
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Illuminationer
Udvalgte digte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udvalgte digteErik Knudsen
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Udvalgte digte

Mere om Erik Knudsen

Der er flere forskellige bøger af Erik Knudsen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Knudsen.
Bøgerne fra Erik Knudsen kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Erik Knudsen: Selected Poems" udgivet af Spuyten Duyvil Publishing - "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" udgivet af Gyldendal - "Udvalgte digte" udgivet af Gyldendal - "Gør det noget oftere" udgivet af Ravnerock - "Kroppen i læringsrum" i serien "Pædagogisk filosofi¤Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger - "Skab dig!" i serien "Pædagogisk filosofi¤Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger - "Udvalgte digte" udgivet af Gyldendal

Erik Knudsens bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Erik Knudsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Erik Knudsen bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Knudsen inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erik Knudsens "Erik Knudsen: Selected Poems"

"Erik Knudsen: Selected Poems" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på flere sprog og er udgivet af Spuyten Duyvil Publishing.

Erik Knudsen "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område"

Hos Bog & idé er "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" tilgængelig som bog. Dette er en også en skøn bog fra Knudsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Knudsen