Bog & idéErik L. Kristensen

Bøger skrevet af Erik L. Kristensen

Læs mere om Erik L. Kristensen
1 produkter
1 produkter
Provence ved hjertet
Provence ved hjertetErik L. Kristensen
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Provence ved hjertet

Mere om Erik L. Kristensen

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Erik L. Kristensen. På listen nedenfor ser du de seneste af Kristensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Provence ved hjertet" udgivet af ELKI-SP - "Handelsskolernes organisering af den interne læreruddannelse " udgivet af Statens Erhvervspædagogiske Læreruddannelse - "Julemanden humper! " i serien "Julekalenderhistorier om nissebørnene Futte-Trine og Futte-Kalle på eventyr" udgivet af ELKI-SP - "Fanget i en kæmpeburger" i serien "Julekalenderhistorier om nissebørnene Futte-Trine og Futte-Kalle" udgivet af ELKI-SP - "Søndagstur & granatsplinter" udgivet af ELKI-SP - "Mundtlighed og mødeteknik for begyndere " i serien "Værktøjshæfte" udgivet af ELKI-SP - "Mundtlig eksamination " i serien "Værktøjshæfte" udgivet af ELKI-SP

Mere om Erik L. Kristensens bøger

Du kan finde syv bøger af Erik L. Kristensen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Erik L. Kristensen bøger i samtlige formater. Erik L. Kristensen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erik L. Kristensens "Provence ved hjertet"

Hos Bog & idé er "Provence ved hjertet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ELKI-SP.

Erik L. Kristensen "Handelsskolernes organisering af den interne læreruddannelse "

Hos Bog & idé er "Handelsskolernes organisering af den interne læreruddannelse " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Statens Erhvervspædagogiske Læreruddannelse, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik L. Kristensen