Bog & idéErik Linnet

Bøger skrevet af Erik Linnet

Læs mere om Erik Linnet
2 produkter
2 produkter
Keramiker nøglen
Keramiker nøglenErik Linnet
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Keramiker nøglen
Bygningsingeniørernes materialer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bygningsingeniørernes materialerKurt Kielsgaard Hansen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Bygningsingeniørernes materialer

Mere om Erik Linnet

Hvis du er på jagt efter en bog fra Erik Linnet, tilbyder vi et stort udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Linnets bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bygningsingeniørernes materialer" udgivet af Akademisk Forlag - "Keramikernøglen" udgivet af Gads Forlag - "Keramiker nøglen" udgivet af Erik Linnet Design

Bøger af Erik Linnet

Du kan finde tre bøger af Erik Linnet her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Erik Linnet bøger i flere formater. Bøgerne af Linnet er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erik Linnets "Bygningsingeniørernes materialer"

Det er muligt at købe Erik Linnets "Bygningsingeniørernes materialer" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Keramikernøglen" af Erik Linnet

"Keramikernøglen" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Linnet