Bog & idéErik Lund

Bøger skrevet af Erik Lund

Læs mere om Erik Lund
3 produkter
3 produkter
Historiedidaktikk : en håndbok for studenter og lærere
Historiedidaktikk : en håndbok for studenter og lærereErik Lund
679,95 DKK
Hæftet
(0)
Historiedidaktikk : en håndbok for studenter og lærere
Menneskeskabt
MenneskeskabtSøren Lundsgaard og Erik Lund
479,95 DKK
Indbundet
(0)
Menneskeskabt
Copenhagen's Buddhas
Copenhagen's BuddhasMeike Herzog
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Copenhagen's Buddhas

Mere om Erik Lund

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Erik Lund. På listen nedenfor finder du de nyeste af Lunds bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Erik Lunds bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "På insidan av välfärden : i socialtjänstens och psykiatrins handledningssystem" udgivet af Carlsson Bokförlag - "Menneskeskabt" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Historiedidaktikk : en håndbok for studenter og lærere" udgivet af Universitetsforlaget - "I krig for Information" udgivet af Informations Forlag - "Historiedidaktikk" udgivet af Universitetsforlaget - "Historiedidaktikk" udgivet af Universitetsforlaget - "Opgavehjælp" udgivet af Baskerville Forlag - "Kemiske grundbegreber" udgivet af DSR Forlag - "Fysisk og uorganisk kemi" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Fysisk og uorganisk kemi" udgivet af Polyteknisk Forlag - "DIIS report Explaning globalization scepticism" udgivet af Danish Institute for International Studies - "Outze i krig" udgivet af Information - "De europæiske ideers historie" udgivet af Gyldendal - "Ind" udgivet af Gyldendal - "Identitet" udgivet af Aschehoug - "Fire millioner frie ord" udgivet af Information - "Journalisten der snød Gestapo" udgivet af Information - "Menneskeskabt" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Historiedidaktikk : en håndbok for studenter og lærere" udgivet af Universitetsforlaget - "Journalisten der snød Gestapo" udgivet af Information - "Livets GPS" udgivet af Vores Forlag - "Kompendium i Retsfilosofi" udgivet af Kompendieforlaget - "De europæiske ideers historie" udgivet af Gyldendal - "Danmark i en global verden" udgivet af Systime - "Danmark i en global verden" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Erik Lund

Du kan bestille 25 bøger af Erik Lund her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Erik Lund bøger i samtlige formater. Lunds bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"På insidan av välfärden : i socialtjänstens och psykiatrins handledningssystem" af Erik Lund

Hos Bog & idé er "På insidan av välfärden : i socialtjänstens och psykiatrins handledningssystem" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.

Erik Lund "Menneskeskabt"

Hos Bog & idé er "Menneskeskabt" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Lund