Bog & idéErik Lykke Mortensen

Bøger skrevet af Erik Lykke Mortensen

Læs mere om Erik Lykke Mortensen
1 produkter
1 produkter
Personlighed og personlighedsforstyrrelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Personlighed og personlighedsforstyrrelserOle Jakob Storebø
584,96 DKK
Indbundet
(0)
Personlighed og personlighedsforstyrrelser

Mere om Erik Lykke Mortensen

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger af Erik Lykke Mortensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Mortensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af HansReitzels - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Munksgaard - "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" udgivet af Gyldendal - "Assessmentmetoder" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Erik Lykke Mortensen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Erik Lykke Mortensen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan finde Erik Lykke Mortensen bøger i samtlige formater. Mortensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinisk sundhedspsykologi" af Erik Lykke Mortensen

Hos Bog & idé er "Klinisk sundhedspsykologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Erik Lykke Mortensen "Klinisk sundhedspsykologi"

Det er muligt at købe Erik Lykke Mortensens "Klinisk sundhedspsykologi" som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Klinisk sundhedspsykologi" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Lykke Mortensen