Bog & idéErik Nygaard

Bøger skrevet af Erik Nygaard

Læs mere om Erik Nygaard
1 produkter
1 produkter
Arkitektur forstået
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arkitektur forståetErik Nygaard
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Arkitektur forstået

Mere om Erik Nygaard

Der findes forskellige bøger fra Erik Nygaard på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nygaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arkitektur i en forvirret tid " udgivet af Christian Ejlers - "Arkitektur forstået" udgivet af Bogværket - "Tag over hovedet " udgivet af Arkitektens Forlag

Bøger skrevet af Erik Nygaard

Der er tre tilgængelige udgivelser af Erik Nygaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Nygaards bøger kommer i et udvalg af formater. Nygaards bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erik Nygaards "Arkitektur i en forvirret tid "

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Erik Nygaard. Det er Christian Ejlers, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Arkitektur forstået" af Erik Nygaard

"Arkitektur forstået" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bogværket.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Nygaard