Bog & idéErik Oddvar Eriksen

Bøger skrevet af Erik Oddvar Eriksen

Læs mere om Erik Oddvar Eriksen
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori

Mere om Erik Oddvar Eriksen

Der findes mange bøger fra Erik Oddvar Eriksen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Eriksen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Erik Oddvar Eriksens bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal - "Kommunikativt demokrati" udgivet af Gyldendal - "Is democracy possible today?" udgivet af Magtudredningen

Bøger skrevet af Erik Oddvar Eriksen

Erik Oddvar Eriksen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Erik Oddvar Eriksen fås i udvalgte formater. Eriksens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klassisk og moderne politisk teori" af Erik Oddvar Eriksen

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne politisk teori" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Erik Oddvar Eriksen "Kommunikativt demokrati"

"Kommunikativt demokrati" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Oddvar Eriksen