Bog & idéErik Øhlenschlæger

Bøger skrevet af Erik Øhlenschlæger

Læs mere om Erik Øhlenschlæger
2 produkter
2 produkter
Grundlæggende fysik B
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundlæggende fysik BErik Øhlenschlæger
548,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundlæggende fysik B
Grundlæggende fysik A
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundlæggende fysik AErik Øhlenschlæger
548,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundlæggende fysik A

Mere om Erik Øhlenschlæger

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger af Erik Øhlenschlæger. På listen nedenfor finder du de nyeste af Øhlenschlægers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundlæggende fysik A" udgivet af Gyldendal - "Grundlæggende fysik B" udgivet af Gyldendal - "Grundlæggende fysik 2" udgivet af Gyldendal - "Videregående fysik " udgivet af Gyldendal - "Grundlæggende fysik 1" udgivet af Gyldendal - "Grundlæggende fysik 1" udgivet af Gyldendal

Bøger af Erik Øhlenschlæger

Erik Øhlenschlæger har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Erik Øhlenschlæger kommer i udvalgte formater. Øhlenschlægers bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grundlæggende fysik A" af Erik Øhlenschlæger

Det er muligt at købe Erik Øhlenschlægers "Grundlæggende fysik A" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Grundlæggende fysik B" af Erik Øhlenschlæger

Hos Bog & idé er "Grundlæggende fysik B" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Øhlenschlæger