Bog & idéErik Oluf Frederiksen

Bøger skrevet af Erik Oluf Frederiksen

Læs mere om Erik Oluf Frederiksen
3 produkter
3 produkter
Højskolen på gadeplan
Højskolen på gadeplanErik Oluf Frederiksen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Højskolen på gadeplan
Frelsersoldat og militærnægter
Frelsersoldat og militærnægterErik Oluf Frederiksen
59,95 DKK
e-bog
(0)
Frelsersoldat og militærnægter
Højskolen på gadeplan
Højskolen på gadeplanErik Oluf Frederiksen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Højskolen på gadeplan

Mere om Erik Oluf Frederiksen

Der er forskellige bøger af Erik Oluf Frederiksen til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Frederiksens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Højskolen på gadeplan" udgivet af Bogforlaget HER&NU - "Højskolen på gadeplan" udgivet af Bogforlaget HERogNU - "Englesang og hornmusik" udgivet af Her & Nu - "Frelsersoldat og militærnægter" udgivet af Her & Nu - "Den første moheganer" udgivet af Her & Nu - "Frelsersoldat og militærnægter" udgivet af HER & NU - "Englesang og hornmusik" udgivet af Bogforlaget HER&NU - "Den første moheganer" udgivet af Her & Nu

Bøger af Erik Oluf Frederiksen

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Erik Oluf Frederiksen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan bestille Erik Oluf Frederiksen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Frederiksen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Højskolen på gadeplan" af Erik Oluf Frederiksen

Hos Bog & idé er "Højskolen på gadeplan" tilgængelig som ebog. Med "Højskolen på gadeplan" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Bogforlaget HER&NU, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Erik Oluf Frederiksen "Højskolen på gadeplan"

"Højskolen på gadeplan" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bogforlaget HERogNU.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Oluf Frederiksen