Bog & idéErik Petersson

Bøger skrevet af Erik Petersson

Læs mere om Erik Petersson
1 produkter
1 produkter
Fyrste af Norden
STREAM
Fyrste af NordenErik Petersson
149,95 DKK
Lydbog
(8)
Fyrste af Norden

Mere om Erik Petersson

Der findes flere bøger af Erik Petersson online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Petersson.
Bøgerne fra Erik Petersson kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Furste av Norden : Kristian Tyrann" udgivet af Natur & Kultur - "Fyrste af Norden" udgivet af Politikens Forlag - "Fyrste af Norden" udgivet af Politikens Forlag - "Furste av Norden : Kristian Tyrann" udgivet af Natur & Kultur

Mere om Erik Peterssons bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Erik Petersson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Peterssons bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Petersson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erik Peterssons "Furste av Norden : Kristian Tyrann"

"Furste av Norden : Kristian Tyrann" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Natur & Kultur.

Erik Petersson "Fyrste af Norden"

"Fyrste af Norden" findes på den digitale boghylde som lydbog. Når du køber "Fyrste af Norden" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Petersson