Bog & idéErik Schmidt

Bøger skrevet af Erik Schmidt

Læs mere om Erik Schmidt
5 produkter
5 produkter
Krisen i dansk pædagogik
Krisen i dansk pædagogikThomas Aastrup Rømer
249,95 DKK
(0)
Krisen i dansk pædagogik
Da byen brændte
Da byen brændteErik Schmidt
69,95 DKK
EBOG
(0)
Da byen brændte
Fanget i fortiden
Fanget i fortidenErik Schmidt
49,95 DKK
EBOG
(0)
Fanget i fortiden
Nisserne fra Maglehøj
Nisserne fra MaglehøjErik Schmidt
49,95 DKK
EBOG
(0)
Nisserne fra Maglehøj
Fanget i fortiden
STREAM
Fanget i fortidenErik Schmidt
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Fanget i fortiden

Mere om Erik Schmidt

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Erik Schmidt. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Schmidt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk i tredje" udgivet af Gyldendal - "Fanget i fortiden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Da byen brændte" udgivet af Saga - "Da byen brændte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Nisserne fra Maglehøj" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dansk i tredje" udgivet af Gyldendal - "Fanget i fortiden" udgivet af Saga - "Den karismatiske underviser" udgivet af Skolernes Hus - "Børns læringsstil" udgivet af Dafolo A/S - "Fanget i fortiden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De mange intelligenser - i praksis " udgivet af Dafolo - "De syv små spioner der kom op af fryseren" udgivet af Forlaget Drama

Bøger af Erik Schmidt

Du kan bestille 12 bøger af Erik Schmidt her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Schmidts bøger kommer i udvalgte formater. Schmidts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dansk i tredje" af Erik Schmidt

Hos Bog & idé er "Dansk i tredje" tilgængelig som kassettebånd. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Schmidt, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Fanget i fortiden" af Erik Schmidt

Hos Bog & idé er "Fanget i fortiden" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Erik Schmidts "Fanget i fortiden" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Schmidt