Bog & idéErik Schou Nielsen

Bøger skrevet af Erik Schou Nielsen

Læs mere om Erik Schou Nielsen
2 produkter
2 produkter
Skat for de finansielle uddannelser
Skat for de finansielle uddannelserErik Schou Nielsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Skat for de finansielle uddannelser
Skat for de finansielle uddannelser
Skat for de finansielle uddannelserErik Schou Nielsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Skat for de finansielle uddannelser

Mere om Erik Schou Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Erik Schou Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nielsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skat for de finansielle uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Skat for de finansielle uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Skat for de finansielle uddannelser" udgivet af HansReitzels - "Skat for de finansielle uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Skat for de finansielle uddannelser - 2018" udgivet af Hans Reitzel - "Skat for de finansielle uddannelser" udgivet af HansReitzels - "Skat for de finansielle uddannelser" udgivet af HansReitzels

Bøger af Erik Schou Nielsen

Erik Schou Nielsen har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Nielsens bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erik Schou Nielsens "Skat for de finansielle uddannelser"

Hos Bog & idé er "Skat for de finansielle uddannelser" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Skat for de finansielle uddannelser" af Erik Schou Nielsen

Det er muligt at købe Erik Schou Nielsens "Skat for de finansielle uddannelser" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Schou Nielsen