Bog & idéErik Skovenborg

Bøger skrevet af Erik Skovenborg

Læs mere om Erik Skovenborg
4 produkter
4 produkter
Kvinder og vin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvinder og vinMalene Smidt Hertz og Erik Skovenborg
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Kvinder og vin
Til øllet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Til ølletArne Astrup og Erik Skovenborg
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Til øllet
Skål, du gamle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skål, du gamleErik Skovenborg
89,96 DKK
Indbundet
(0)
Skål, du gamle
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring

Mere om Erik Skovenborg

Der findes mange bøger skrevet af Erik Skovenborg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Skovenborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vin og helbred" udgivet af Klim - "Skål, du gamle" udgivet af Klim - "Til øllet" udgivet af Klim - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal - "Kvinder og vin" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Erik Skovenborg

Der er fem tilgængelige udgivelser af Erik Skovenborg hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Erik Skovenborg bøger i forskellige formater. Skovenborgs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vin og helbred" af Erik Skovenborg

Hos Bog & idé er "Vin og helbred" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"Skål, du gamle" af Erik Skovenborg

Det er muligt at købe Erik Skovenborgs "Skål, du gamle" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Skovenborg