Bog & idéErik Stänicke

Bøger skrevet af Erik Stänicke

Læs mere om Erik Stänicke
1 produkter
1 produkter
Psykiatribogen
PsykiatribogenFinn Skårderud Svein Haugsgjerd Erik Stänicke
509,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatribogen

Mere om Erik Stänicke

Der er flere bøger af Erik Stänicke online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Stänickes nyeste bøger.
Bøgerne fra Erik Stänicke kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Psykiatriboken : sinn - kropp - samfunn" udgivet af Gyldendal akademisk - "Psykiatribogen" udgivet af Gyldendal - "Psykiatriboken : sinn - kropp - samfunn" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger skrevet af Erik Stänicke

Erik Stänicke har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan købe Erik Stänicke bøger i samtlige formater. Bøgerne af Stänicke er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Psykiatriboken : sinn - kropp - samfunn" af Erik Stänicke

"Psykiatriboken : sinn - kropp - samfunn" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Erik Stänicke "Psykiatribogen"

Hos Bog & idé er "Psykiatribogen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Stänicke