Bog & idéErik Staunstrup

Bøger skrevet af Erik Staunstrup

Læs mere om Erik Staunstrup
7 produkter
7 produkter
Ledelse i praksis, 5. udgave, lærebog
Ledelse i praksis, 5. udgave, lærebogErik Staunstrup
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse i praksis, 5. udgave, lærebog
Organisation
OrganisationPeter Lütken Hertel-Storm
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Organisation
STRATEGI – det strategiske lederskab
STRATEGI – det strategiske lederskabNiels Vestergaard Olsen
489,95 DKK
Indbundet
(0)
STRATEGI – det strategiske lederskab
Projekter i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Projekter i praksisMichael Bager
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Projekter i praksis
Karriere og kompetencer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Karriere og kompetencerStaunstrup Erik
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Karriere og kompetencer
Lederkompetencer i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lederkompetencer i praksisErik Staunstrup
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Lederkompetencer i praksis
Reservatet
ReservatetErik Staunstrup
349,95 DKK
Hardback
(0)
Reservatet

Mere om Erik Staunstrup

Der findes forskellige bøger skrevet af Erik Staunstrup til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Staunstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Karriere og kompetencer" udgivet af Nyt Perspektiv - "Ledelse i praksis, 5. udgave, lærebog" udgivet af Trojka - "Organisation" udgivet af Trojka - "Lederkompetencer i praksis" udgivet af Nyt Perspektiv - "Ledelse i praksis" udgivet af Trojka - "Ledelse i praksis " udgivet af Trojka - "Ledelse i praksis" udgivet af Trojka - "Organisation" udgivet af Trojka - "Når ledelse sker" udgivet af Nyt Perspektiv - "Projekter i praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Ledelse i praksis" udgivet af Trojka - "Organisation" udgivet af Trojka - "Organisation" udgivet af Trojka - "Reservatet" udgivet af Nyt Perspektiv

Mere om Erik Staunstrups bøger

Der er 14 tilgængelige bøger af Erik Staunstrup hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Staunstrups bøger fås i flere formater. Bøgerne af Staunstrup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Karriere og kompetencer" af Erik Staunstrup

Hos Bog & idé er "Karriere og kompetencer" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Perspektiv.

Erik Staunstrup "Ledelse i praksis, 5. udgave, lærebog"

"Ledelse i praksis, 5. udgave, lærebog" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Trojka, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Staunstrup