Bog & idéErik Steffensen m.fl.

Bøger skrevet af Erik Steffensen m.fl.

Læs mere om Erik Steffensen m.fl.
1 produkter
1 produkter
Naturlige årsager - Asger Jorns stævnemøde med nutiden
Naturlige årsager - Asger Jorns stævnemøde med nutidenErik Steffensen m.fl.
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Naturlige årsager - Asger Jorns stævnemøde med nutiden

Mere om Erik Steffensen m.fl.

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Erik Steffensen m.fl.. Bogen har titlen "Naturlige årsager - Asger Jorns stævnemøde med nutiden". Det er Læsø Kunsthals Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Naturlige årsager - Asger Jorns stævnemøde med nutiden" af Erik Steffensen m.fl.

Det er muligt at købe Erik Steffensen m.fl.s "Naturlige årsager - Asger Jorns stævnemøde med nutiden" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Læsø Kunsthals Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra m.fl., som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Steffensen m.fl.