Bog & idéErik Svendsen

Bøger skrevet af Erik Svendsen

Læs mere om Erik Svendsen
7 produkter
7 produkter
Ny kulturteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny kulturteoriLotte Philipsen
404,96 DKK
Indbundet
(1)
Ny kulturteori
Dansk litteraturs historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk litteraturs historieMartin Zerlang
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk litteraturs historie
Kampe om virkeligheden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampe om virkelighedenErik Svendsen
80,96 DKK
Hæftet
(3)
Kampe om virkeligheden
'Jeg' er fandme til!
'Jeg' er fandme til!Marianne Stidsen
249,95 DKK
Hæftet
(1)
'Jeg' er fandme til!
Kieślowskis kunst
Kieślowskis kunstErik Svendsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Kieślowskis kunst
Det nye. Sonderinger i dansk litterær modernisme
Det nye. Sonderinger i dansk litterær modernismeErik Svendsen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Det nye. Sonderinger i dansk litterær modernisme
De intellektuelle
De intellektuelleErik Svendsen
349,95 DKK
Paperback
(5)
De intellektuelle

Mere om Erik Svendsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Erik Svendsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Svendsens nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Erik Svendsen kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Medieanalyse, Medieteori og Medietemaer" udgivet af Samfundslitteratur - "De intellektuelle" udgivet af forlaget spring - "Medietemaer" udgivet af Samfundslitteratur - "Under strømmen" udgivet af Dansklærerforeningen - "Kieslowskis kunst" udgivet af Frydenlund - "Ny kulturteori" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Litterære Livliner" udgivet af Gyldendal - "Medieteori" udgivet af Samfundslitteratur - "Jeg er fandme til!" udgivet af U Press - "Kampe om virkeligheden" udgivet af Samfundslitteratur - "Medieanalyse" udgivet af Samfundslitteratur - "Realismer - Modernismer" udgivet af Systime - "Kampe om virkeligheden" udgivet af Samfundslitteratur - "Kunstkritik og kulturkamp" udgivet af Klim - "Dansk litteraturs historie" udgivet af Gyldendal - "MEDIER" i serien "Gyldendals mediebøger" udgivet af Gyldendal

Mere om Erik Svendsens bøger

Erik Svendsen har 16 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Svendsens bøger fås i flere formater. Erik Svendsen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erik Svendsens "Medieanalyse, Medieteori og Medietemaer"

"Medieanalyse, Medieteori og Medietemaer" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"De intellektuelle" af Erik Svendsen

Det er muligt at købe Erik Svendsens "De intellektuelle" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er forlaget spring, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Svendsen