Bog & idéErik Svenstorp

Bøger skrevet af Erik Svenstorp

Læs mere om Erik Svenstorp
1 produkter
1 produkter
Bag fjendens linier
STREAM
Bag fjendens linierErik Svenstorp
59,95 DKK
Lydbog
(3)
Bag fjendens linier

Mere om Erik Svenstorp

Erik Svenstorp har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Bag fjendens linier". Det er Audioteket, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erik Svenstorps "Bag fjendens linier"

Hos Bog & idé er "Bag fjendens linier" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Bag fjendens linier" af Erik Svenstorp med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Audioteket, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Erik Svenstorp skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Svenstorp