Bog & idéErik Ulsig

Bøger skrevet af Erik Ulsig

Læs mere om Erik Ulsig
2 produkter
2 produkter
Danske adelsgodser i middelalderen
Danske adelsgodser i middelalderenErik Ulsig
119,95 DKK
EBOG
(0)
Danske adelsgodser i middelalderen
Århusundersøgelsen - under Det nordiske Ødegårdsprojekt
Århusundersøgelsen - under Det nordiske ØdegårdsprojektErik Ulsig
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Århusundersøgelsen - under Det nordiske Ødegårdsprojekt

Mere om Erik Ulsig

Erik Ulsig har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Ulsig.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmark 900-1300" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danmark 900-1300" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Århusundersøgelsen - under Det nordiske Ødegårdsprojekt" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Erik Ulsigs bøger

Erik Ulsig har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Erik Ulsig bøger i flere forskellige formater. Ulsigs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Danmark 900-1300" af Erik Ulsig

Det er muligt at købe Erik Ulsigs "Danmark 900-1300" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Danmark 900-1300" af Erik Ulsig

"Danmark 900-1300" findes på den digitale boghylde som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Ulsig, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Ulsig