Bog & idéErika Frieschknecht Christensen

Bøger skrevet af Erika Frieschknecht Christensen

Læs mere om Erika Frieschknecht Christensen
2 produkter
2 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient
Akutbogen
AkutbogenAnders Møllekær
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Akutbogen

Mere om Erika Frieschknecht Christensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Erika Frieschknecht Christensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Akutbogen" udgivet af Gyldendal

Bøger af Erika Frieschknecht Christensen

Erika Frieschknecht Christensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Erika Frieschknecht Christensen kommer i flere formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den akutte patient" af Erika Frieschknecht Christensen

"Den akutte patient" er til salg som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Akutbogen" af Erika Frieschknecht Christensen

Hos Bog & idé er "Akutbogen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Erika Frieschknecht Christensen