Bog & idéErin Eberhardt Chapman

Bøger skrevet af Erin Eberhardt Chapman

Læs mere om Erin Eberhardt Chapman
1 produkter
1 produkter
Autentisk amerikansk pie
Autentisk amerikansk pieErin Eberhardt Chapman
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Autentisk amerikansk pie

Mere om Erin Eberhardt Chapman

Hvis du søger en bog fra Erin Eberhardt Chapman, kan du vælge i mellem et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Chapmans bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Erin Eberhardt Chapmans bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Pie Shop Cookbook" udgivet af The American Pie Company - "Autentisk amerikansk pie" udgivet af Grønningen 1

Mere om Erin Eberhardt Chapmans bøger

Erin Eberhardt Chapman har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Chapman som indbundet. Chapmans bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erin Eberhardt Chapmans "The Pie Shop Cookbook"

Hos Bog & idé er "The Pie Shop Cookbook" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er The American Pie Company, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Autentisk amerikansk pie" af Erin Eberhardt Chapman

Det er muligt at købe Erin Eberhardt Chapmans "Autentisk amerikansk pie" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Grønningen 1, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erin Eberhardt Chapman