Bog & idéErland Denninger

Bøger skrevet af Erland Denninger

Læs mere om Erland Denninger
1 produkter
1 produkter
Økonomisk analyse og prioritering i det offentlige
BOEGERTILSTAERKPRIS
Økonomisk analyse og prioritering i det offentligeErland Denninger
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Økonomisk analyse og prioritering i det offentlige

Mere om Erland Denninger

Der er flere forskellige bøger fra Erland Denninger tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Denningers nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Økonomisk analyse og prioritering i det offentlige" udgivet af Gyldendal - "Kompendium i økonomisk analyse" udgivet af Metropol

Bøger af Erland Denninger

Erland Denninger har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Denningers bøger fås i samtlige formater. Denningers bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Økonomisk analyse og prioritering i det offentlige" af Erland Denninger

Det er muligt at købe Erland Denningers "Økonomisk analyse og prioritering i det offentlige" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kompendium i økonomisk analyse" af Erland Denninger

Det er muligt at købe Erland Denningers "Kompendium i økonomisk analyse" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Metropol.
Detaljer
Fulde navn:
Erland Denninger