Bog & idéErling Eide

Bøger skrevet af Erling Eide

Læs mere om Erling Eide
1 produkter
1 produkter
Rettsøkonomi
RettsøkonomiErling Eide
1149,95 DKK
Indbundet
(0)
Rettsøkonomi

Mere om Erling Eide

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Erling Eide. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Eide.
Bøgerne fra Erling Eide kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rettsøkonomi" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Rettsøkonomi" udgivet af Cappelen Damm Akademisk

Bøger af Erling Eide

Erling Eide har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Erling Eide bøger i udvalgte formater. Eides bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erling Eides "Rettsøkonomi"

Hos Bog & idé er "Rettsøkonomi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Erling Eide "Rettsøkonomi"

"Rettsøkonomi" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Cappelen Damm Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Erling Eide