Bog & idéErling Faurbye

Bøger skrevet af Erling Faurbye

Læs mere om Erling Faurbye
4 produkter
4 produkter
Burhønen
BurhønenErling Faurbye
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Burhønen
Burhønen
BurhønenErling Faurbye
219,95 DKK
EBOG
(0)
Burhønen
Machiavellis virkelighed
Machiavellis virkelighedErling Faurbye
129,95 DKK
EBOG
(0)
Machiavellis virkelighed
1632 lussinger
1632 lussingerErling Faurbye
109,95 DKK
EBOG
(0)
1632 lussinger

Mere om Erling Faurbye

Erling Faurbye har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Faurbye .
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Burhønen" udgivet af Forlaget Underskoven - "Burhønen" udgivet af Eget forlag - "Machiavellis virkelighed" udgivet af Eget Forlag - "1632 lussinger" udgivet af Eget Forlag

Bøger af Erling Faurbye

Der er fire tilgængelige bøger af Erling Faurbye hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Erling Faurbye kommer i samtlige formater. Bøgerne af Faurbye er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erling Faurbyes "Burhønen"

Det er muligt at købe Erling Faurbyes "Burhønen" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Burhønen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Underskoven.

Erling Faurbye "Burhønen"

Hos Bog & idé er "Burhønen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eget forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Erling Faurbye