Bog & idéErling Olsen

Bøger skrevet af Erling Olsen

Læs mere om Erling Olsen
1 produkter
1 produkter
Sjov med sprog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sjov med sprogMichael Blædel (red.)
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Sjov med sprog

Mere om Erling Olsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Erling Olsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Olsens bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Erling Olsens bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sjov med sprog" udgivet af Modersmål-Selskabet - "What's Denmark like?" udgivet af The Folketing - "The constitutional act of Denm " udgivet af The Folketing

Erling Olsens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Erling Olsen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Olsen kommer kun som hæftet. Bøgerne af Olsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erling Olsens "Sjov med sprog"

"Sjov med sprog" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Erling Olsen "What's Denmark like?"

Hos Bog & idé er "What's Denmark like?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er The Folketing, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Erling Olsen