Bog & idéErling Roland

Bøger skrevet af Erling Roland

Læs mere om Erling Roland
1 produkter
1 produkter
Mobbeloven : opplæringslovens kapittel 9 A og god praksis
Mobbeloven : opplæringslovens kapittel 9 A og god praksisErling Roland
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Mobbeloven : opplæringslovens kapittel 9 A og god praksis

Mere om Erling Roland

Der er flere bøger skrevet af Erling Roland til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Roland.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Oppfølging etter mobbing : situert rehabilitering" udgivet af Fagbokforlaget - "Mobbeloven : opplæringslovens kapittel 9 A og god praksis" udgivet af Fagbokforlaget - "Stemmer i mobbesaker : resultater og erfaringer fra Stigma-prosjektet" udgivet af Fagbokforlaget

Bøger af Erling Roland

Du kan finde tre bøger af Erling Roland her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille Rolands bøger som hæftet. Rolands bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Fagbokforlaget.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erling Rolands "Oppfølging etter mobbing : situert rehabilitering"

Det er muligt at købe Erling Rolands "Oppfølging etter mobbing : situert rehabilitering" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Erling Roland "Mobbeloven : opplæringslovens kapittel 9 A og god praksis"

Det er muligt at købe Erling Rolands "Mobbeloven : opplæringslovens kapittel 9 A og god praksis" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Erling Roland