Bog & idéErno Metze

Bøger skrevet af Erno Metze

Læs mere om Erno Metze
1 produkter
1 produkter
Samtaletræning
SamtaletræningErno Metze
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Samtaletræning

Mere om Erno Metze

Du kan kun købe en enkelt bog af Erno Metze her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Samtaletræning". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk. "Samtaletræning" er desuden tilknyttet serien "Socialpædagogisk Bibliotek".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erno Metzes "Samtaletræning"

Det er muligt at købe Erno Metzes "Samtaletræning" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Erno Metze skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erno Metze