Bog & idéErnst Cassirer

Bøger skrevet af Ernst Cassirer

Læs mere om Ernst Cassirer
3 produkter
3 produkter
Mytisk, æstetisk og teoretisk rum
Mytisk, æstetisk og teoretisk rumDaniel Libeskind
49,95 DKK
Hardback
(0)
Mytisk, æstetisk og teoretisk rum
Om kulturvidenskabernes logik
Om kulturvidenskabernes logikErnst Cassirer
99,95 DKK
EBOG
(0)
Om kulturvidenskabernes logik
Om kulturvidenskabernes logik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Om kulturvidenskabernes logikErnst Cassirer
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Om kulturvidenskabernes logik

Mere om Ernst Cassirer

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Ernst Cassirer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Cassirer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De symbolske formers filosofi " i serien "Moderne tænkere" udgivet af Samlerens Bogklub - "Om kulturvidenskabernes logik" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Om kulturvidenskabernes logik" udgivet af Gyldendal - "De symbolske formers filosofi" udgivet af Gyldendal - "Mytisk, æstetisk og teoretisk" i serien "Særtryk" udgivet af Det kgl. danske Kunstakademi

Mere om Ernst Cassirers bøger

Ernst Cassirer har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Cassirers bøger kommer i udvalgte formater. Cassirer har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De symbolske formers filosofi " af Ernst Cassirer

"De symbolske formers filosofi " er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Moderne tænkere". Det er Samlerens Bogklub, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ernst Cassirer "Om kulturvidenskabernes logik"

Det er muligt at købe Ernst Cassirers "Om kulturvidenskabernes logik" som ebog. Hvis du køber "Om kulturvidenskabernes logik" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzels Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ernst Cassirer