Bog & idéErnst Jan de Place Hansen m.fl.

Bøger skrevet af Ernst Jan de Place Hansen m.fl.

Læs mere om Ernst Jan de Place Hansen m.fl.
2 produkter
2 produkter
Anvisning 226: Tagboliger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 226: TagboligerErnst Jan de Place Hansen m.fl.
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 226: Tagboliger
Anvisning 253: Småhuse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 253: SmåhuseErnst Jan de Place Hansen m.fl.
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 253: Småhuse

Mere om Ernst Jan de Place Hansen m.fl.

Ernst Jan de Place Hansen m.fl. har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra m.fl..
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Småhuse - indretning og funktion" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Guidelines on building regulations 2010" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Tagboliger - byggeteknik " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger skrevet af Ernst Jan de Place Hansen m.fl.

Der er tre tilgængelige bøger af Ernst Jan de Place Hansen m.fl. hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra m.fl. fås bare som hæftet. Bøgerne af m.fl. er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ernst Jan de Place Hansen m.fl.s "Småhuse - indretning og funktion"

"Småhuse - indretning og funktion" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "SBI-anvisning". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.

"Guidelines on building regulations 2010" af Ernst Jan de Place Hansen m.fl.

"Guidelines on building regulations 2010" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
Ernst Jan de Place Hansen m.fl.