Bog & idéEsben Laursen

Bøger skrevet af Esben Laursen

Læs mere om Esben Laursen
3 produkter
3 produkter
Burning Bridges
Burning bridgesEsben Laursen
179,95 DKK
PDF
(0)
Burning bridges
Point-Blank Shot
BOEGERTILSTAERKPRIS
Point-Blank ShotEsben Laursen
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Point-Blank Shot
Point-Blank Shot
Point-Blank ShotEsben Laursen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Point-Blank Shot

Mere om Esben Laursen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger fra Esben Laursen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Laursen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Burning bridges" udgivet af Hedwig - "Burning Bridges" udgivet af Forlaget Hedwig

Mere om Esben Laursens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Esben Laursen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Laursens bøger kommer i et udvalg af formater. Laursens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Burning bridges" af Esben Laursen

Hos Bog & idé er "Burning bridges" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Laursen, kan du godt glæde dig. Det er Hedwig, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Burning Bridges" af Esben Laursen

"Burning Bridges" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Forlaget Hedwig.
Detaljer
Fulde navn:
Esben Laursen