Bog & idéEsben Özhayat

Bøger skrevet af Esben Özhayat

Læs mere om Esben Özhayat
1 produkter
1 produkter
Tandklinikassistent - hovedforløb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tandklinikassistent - hovedforløbLene Ryesberg-Olsen
1223,96 DKK
Indbundet
(0)
Tandklinikassistent - hovedforløb

Mere om Esben Özhayat

Esben Özhayat har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Özhayat.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tandklinikassistent - hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Tandklinikassistent Hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S

Bøger af Esben Özhayat

Esben Özhayat har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Esben Özhayat bøger i flere formater. Özhayats bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Praxis Forlag A/S.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tandklinikassistent - hovedforløb" af Esben Özhayat

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Özhayat, kan du godt glæde dig. Det er Praxis Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Tandklinikassistent Hovedforløb" af Esben Özhayat

"Tandklinikassistent Hovedforløb" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Praxis Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Esben Özhayat