Bog & idéEsben Sloth Andersen

Bøger skrevet af Esben Sloth Andersen

Læs mere om Esben Sloth Andersen
1 produkter
1 produkter
Joseph A. Schumpeter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Joseph A. SchumpeterEsben Sloth Andersen
143,96 DKK
Hæftet
(0)
Joseph A. Schumpeter

Mere om Esben Sloth Andersen

Du kan kun købe en enkelt bog af Esben Sloth Andersen her hos Bog & idé. Det er "Joseph A. Schumpeter". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet den på dansk. "Joseph A. Schumpeter" er desuden tilknyttet serien "Økonomiens konger.".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Joseph A. Schumpeter" af Esben Sloth Andersen

Hos Bog & idé er "Joseph A. Schumpeter" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Økonomiens konger.". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

Endnu en af Esben Sloth Andersen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Esben Sloth Andersen