Bog & idéEsbjørn Hiort

Bøger skrevet af Esbjørn Hiort

Læs mere om Esbjørn Hiort
1 produkter
1 produkter
Arkitekten Finn Juhl
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arkitekten Finn JuhlEsbjørn Hiort
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Arkitekten Finn Juhl

Mere om Esbjørn Hiort

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Esbjørn Hiort. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Hiort.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Esbjørn Hiorts bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Arkitekten Finn Juhl" udgivet af Arkitektens Forlag - "The Architect Finn Juhl" udgivet af Arkitektens Forlag

Mere om Esbjørn Hiorts bøger

Esbjørn Hiort har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Hiort kommer blot som hæftet. Bøgerne af Hiort er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Arkitektens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Arkitekten Finn Juhl" af Esbjørn Hiort

"Arkitekten Finn Juhl" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Arkitektens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Esbjørn Hiort "The Architect Finn Juhl"

"The Architect Finn Juhl" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Arkitektens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Esbjørn Hiort