Bog & idéEske Holm

Bøger skrevet af Eske Holm

Læs mere om Eske Holm
1 produkter
1 produkter
Jagten på et umenneske
Jagten på et umenneskeEske Holm
129,95 DKK
e-bog
(0)
Jagten på et umenneske

Mere om Eske Holm

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Eske Holm, tilbyder vi et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Holm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jagten på et umenneske" udgivet af mellemgaard - "Jagten på et umenneske" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Danske diagnoser" udgivet af kahrius.dk - "En mor på anklagebænken" udgivet af kahrius.dk - "Jødiske drengebørn - lavere status end hunde" udgivet af kahrius.dk - "Svanens Død" udgivet af Isager - "Singlebell - en kvindes søgen efter kvindelighed" udgivet af Isager

Bøger skrevet af Eske Holm

Eske Holm har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Holms bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Holm er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jagten på et umenneske" af Eske Holm

Hos Bog & idé er "Jagten på et umenneske" tilgængelig som e-bog. Med "Jagten på et umenneske" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Jagten på et umenneske" af Eske Holm

Hos Bog & idé er "Jagten på et umenneske" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eske Holm