Bog & idéEsther Larsen og Bit Eriksen

Bøger skrevet af Esther Larsen og Bit Eriksen

Læs mere om Esther Larsen og Bit Eriksen
2 produkter
2 produkter
Undersøg Insekter og deres levesteder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Undersøg Insekter og deres levestederEsther Larsen og Bit Eriksen
80,96 DKK
Hardback
(0)
Undersøg Insekter og deres levesteder
Undersøg De 4 verdenshjørner - Elevbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Undersøg De 4 verdenshjørner - ElevbogEsther Larsen og Bit Eriksen
80,96 DKK
Hardback
(0)
Undersøg De 4 verdenshjørner - Elevbog

Mere om Esther Larsen og Bit Eriksen

Der findes en del bøger fra Esther Larsen og Bit Eriksen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Eriksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undersøg Insekter og deres levesteder" udgivet af GO Forlag - "Undersøg De 4 verdenshjørner - Lærerhåndbog" i serien "Undersøg" udgivet af GO Forlag - "Undersøg De 4 verdenshjørner - Elevbog" udgivet af GO Forlag

Mere om Esther Larsen og Bit Eriksens bøger

Esther Larsen og Bit Eriksen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Esther Larsen og Bit Eriksen fås i et udvalg af formater. Eriksens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af GO Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Esther Larsen og Bit Eriksens "Undersøg Insekter og deres levesteder"

"Undersøg Insekter og deres levesteder" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Esther Larsen og Bit Eriksen "Undersøg De 4 verdenshjørner - Lærerhåndbog"

Hos Bog & idé er "Undersøg De 4 verdenshjørner - Lærerhåndbog" tilgængelig som spiralryg. Endnu en af Esther Larsen og Bit Eriksen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er med i serien "Undersøg". Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Esther Larsen og Bit Eriksen