Bog & idéEsther Oluffa Pedersen

Bøger skrevet af Esther Oluffa Pedersen

Læs mere om Esther Oluffa Pedersen
3 produkter
3 produkter
Kampen om disciplinerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om disciplinerneSvend Østergaard
381,76 DKK
Hæftet
(4)
Kampen om disciplinerne
Fremkaldte kulturrum
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fremkaldte kulturrumEsther Oluffa Pedersen
341,96 DKK
Hæftet
(2)
Fremkaldte kulturrum
Kants kritik af dømmekraften - otte læsninger
Kants kritik af dømmekraften - otte læsningerHenrik Jøker Bjerre
79,00 DKK
EBOG
(0)
Kants kritik af dømmekraften - otte læsninger

Mere om Esther Oluffa Pedersen

Der er flere forskellige bøger af Esther Oluffa Pedersen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Oluffa Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fremkaldte kulturrum" udgivet af Gyldendal - "Kampen om disciplinerne" udgivet af Gyldendal

Esther Oluffa Pedersens bøger

Esther Oluffa Pedersen har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Oluffa Pedersen som hæftet. Oluffa Pedersens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Esther Oluffa Pedersens "Fremkaldte kulturrum"

Det er muligt at købe Esther Oluffa Pedersens "Fremkaldte kulturrum" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Kampen om disciplinerne" af Esther Oluffa Pedersen

"Kampen om disciplinerne" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Esther Oluffa Pedersen