Bog & idéEsther Whang (ed.)

Bøger skrevet af Esther Whang (ed.)

Læs mere om Esther Whang (ed.)
1 produkter
1 produkter
Contemporary Danish illustration : a journey through the worlds of 34 Danish talents
Contemporary Danish illustration : a journey through the worlds of 34 Danish talentsJulie Cirelli
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Contemporary Danish illustration : a journey through the worlds of 34 Danish talents

Mere om Esther Whang (ed.)

Esther Whang (ed.) har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Contemporary Danish illustration : a journey through the worlds of 34 Danish talents". Den er publiceret af Arvinius + Orfeus Publishing på flere sprog.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Esther Whang (ed.)s "Contemporary Danish illustration : a journey through the worlds of 34 Danish talents"

Hos Bog & idé er "Contemporary Danish illustration : a journey through the worlds of 34 Danish talents" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på flere sprog og er udgivet af Arvinius + Orfeus Publishing.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Esther Whang (ed.)