Bog & idéE.T. Lang

Bøger skrevet af E.T. Lang

Læs mere om E.T. Lang
1 produkter
1 produkter
Fakirs, Feluccas and Femmes Fatales: Tales from an incidental traveller
Fakirs, Feluccas and Femmes Fatales: Tales from an incidental travellerE.T. Lang
149,95 DKK
HÆFTET
(0)
Fakirs, Feluccas and Femmes Fatales: Tales from an incidental traveller

Mere om E.T. Lang

Der er bare én bog af E.T. Lang tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fakirs, Feluccas and Femmes Fatales: Tales from an incidental traveller". Den er publiceret af Bradt Travel Guides på engelsk. "Fakirs, Feluccas and Femmes Fatales: Tales from an incidental traveller" er desuden en del af serien "Bradt Travel Guides".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fakirs, Feluccas and Femmes Fatales: Tales from an incidental traveller" af E.T. Lang

Hos Bog & idé er "Fakirs, Feluccas and Femmes Fatales: Tales from an incidental traveller" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Langs serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Lang, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
E.T. Lang