Bog & idéEtnograf Esther Fihl

Bøger skrevet af Etnograf Esther Fihl

Læs mere om Etnograf Esther Fihl
1 produkter
1 produkter
Exploring Central Asia, vol. I-II
Exploring Central Asia, vol. I-IIEsther Fihl
629,95 DKK
Indbundet
(0)
Exploring Central Asia, vol. I-II

Mere om Etnograf Esther Fihl

Etnograf Esther Fihl har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Exploring Central Asia". Det er Thames and Hudson Rhodos, der har publiceret den på engelsk. "Exploring Central Asia" er desuden udgivet i serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Etnograf Esther Fihls "Exploring Central Asia"

Hos Bog & idé er "Exploring Central Asia" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Fihls serie "The Carlsberg Foundation's nomad research project". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Thames and Hudson Rhodos.

Dette er en også en fantastisk bog fra Fihl, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Etnograf Esther Fihl