Bog & idéEugene O'Neill

Bøger skrevet af Eugene O'Neill

Læs mere om Eugene O'Neill
1 produkter
1 produkter
Bag fjerne horisonter
Bag fjerne horisonterEugene O'Neill
56,95 DKK
IKKEOPLYST
(0)
Bag fjerne horisonter

Mere om Eugene O'Neill

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger af Eugene O'Neill. På listen nedenfor har du O'Neills nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sorg klæder Elektra" i serien "Klassikerforeningens kildehæfter" udgivet af Klassikerforeningens Kildehæfter - "Bag fjerne horisonter" udgivet af LFL's Bladfond

Bøger skrevet af Eugene O'Neill

Du kan bestille to bøger af Eugene O'Neill her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Eugene O'Neill kommer i flere formater. O'Neills bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eugene O'Neills "Sorg klæder Elektra"

Det er muligt at købe Eugene O'Neills "Sorg klæder Elektra" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af O'Neills serie "Klassikerforeningens kildehæfter". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klassikerforeningens Kildehæfter.

"Bag fjerne horisonter" af Eugene O'Neill

Endnu en af Eugene O'Neill fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af LFL's Bladfond.
Detaljer
Fulde navn:
Eugene O'Neill