Bog & idéEusebios

Bøger skrevet af Eusebios

Læs mere om Eusebios
1 produkter
1 produkter
Konstantins liv
Konstantins livEusebios
99,95 DKK
EBOG
(1)
Konstantins liv

Mere om Eusebios

Der er kun én bog af Eusebios tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Konstantins liv". Den er udgivet af Anis på dansk. "Konstantins liv" er desuden tilknyttet serien "Antikken og kristendommen".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Eusebios' "Konstantins liv"

Hos Bog & idé er "Konstantins liv" tilgængelig som ebog. "Konstantins liv" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af -s serie "Antikken og kristendommen". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Anis.

Endnu en af Eusebios skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eusebios