Bog & idéEva Bartram

Bøger skrevet af Eva Bartram

Læs mere om Eva Bartram
4 produkter
4 produkter
NEST programmet i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
NEST programmet i DanmarkEva Bartram
377,96 DKK
Paperback
(0)
NEST programmet i Danmark
NEST metoder
BOEGERTILSTAERKPRIS
NEST metoderCamilla Tan Høegh og Katrine Tranum Thomsen (red.)
476,96 DKK
Paperback
(1)
NEST metoder
Social læring
Social læringEva Bartram
249,95 DKK
Lydbog
(0)
Social læring
Social læring
Social læringEva Bartram
249,95 DKK
EBOG
(0)
Social læring

Mere om Eva Bartram

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Eva Bartram. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bartram.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Social læring" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Social læring" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "NEST metoder" udgivet af Dafolo - "NEST programmet i Danmark" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Eva Bartram

Eva Bartram har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Eva Bartram kan købes i samtlige formater. Bartrams bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Social læring" af Eva Bartram

Hos Bog & idé er "Social læring" tilgængelig som ebog. "Social læring" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Eva Bartram "Social læring"

Det er muligt at købe Eva Bartrams "Social læring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Bartram