Bog & idéEva Bendix

Bøger skrevet af Eva Bendix

Læs mere om Eva Bendix
3 produkter
3 produkter
En dåres forsvarstale
En dåres forsvarstaleAugust Strindberg
249,95 DKK
Hæftet
(2)
En dåres forsvarstale
Det skulle jeg måske ikke have sagt
STREAM
Det skulle jeg måske ikke have sagtEva Bendix
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Det skulle jeg måske ikke have sagt
En dåres forsvarstale
En dåres forsvarstaleAugust Strindberg
79,95 DKK
EBOG
(2)
En dåres forsvarstale

Mere om Eva Bendix

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Eva Bendix. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bendix' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Eva Bendix kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Group Project" udgivet af Samfundslitteratur - "Projektgruppen - hvordan gør vi?" udgivet af Samfundslitteratur - "Man siger tak" udgivet af Gyldendal - "Det skulle jeg måske ikke have sagt?" udgivet af Gyldendal - "Det skulle jeg måske ikke have sagt" udgivet af Gyldendal Lyd - "Ph.D.-afhandling. Academic boundary work" udgivet af Sociologisk Institut, Københavns Universitet

Eva Bendix' bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Eva Bendix hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bendix' bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Bendix er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eva Bendix' "The Group Project"

Det er muligt at købe Eva Bendix' "The Group Project" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"Projektgruppen - hvordan gør vi?" af Eva Bendix

Hos Bog & idé er "Projektgruppen - hvordan gør vi?" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Bendix